Coaching bij stressvoor ondernemers

Hé, ondernemer!

Jij bent natuurlijk niet voor niets voor jezelf begonnen. Je begon ooit vanuit een mooie passie en grote plannen. Met veel energie ging jij aan de slag. Maar wat nu als je die energie al een tijdje kwijt bent? Ik help je om de balans, energie en passie terug te vinden. Zodat jij zelf met minder stress en meer plezier verder kunt. Zakelijk én privé.

Leer stress herkennen

Herken je het volgende?

 • $Je werkt hard en staat graag voor anderen klaar, maar verliest daarbij jezelf.
 • $Je hebt moeite met ‘nee’ zeggen. Het liefst wil je het voor iedereen goed doen.
 • $De balans tussen werk en privé ben je ergens onderweg kwijtgeraakt.
 • $Je bent moe, raakt sneller geïrriteerd en kunt minder hebben.
 • $Je haalt weinig energie uit de dingen die je doet.
 • $Ook weet je niet goed waar je dan wel blij van wordt.
 • $Je weet dat het anders moet. Maar hoe?

Weet dat je er niet alleen voor staat. En dat je jezelf hulp mag gunnen!

Als coach voor stress bij ondernemers help ik jou je passie en balans weer te vinden.

Tijdens een workshop over het herkennen en/of voorkomen van stress en burn-out gerelateerde klachten ben ik met Miranda in contact gekomen. Na deze workshop was er nog ruimte voor een één-op-één gesprek. Aangezien ik me al snel op m’n gemak voelde bij haar en tijdens haar presentatie besefte dat ik innerlijk wat te ontwarren had, heb ik daar gebruik van gemaakt.

Heel bijzonder was dat Miranda tijdens een kort gesprek meteen de vinger op de zere plek wist te leggen. Ik gaf aan niet helemaal goed in m’n vel te zitten zonder precies te weten waar dat door kwam.

Miranda bleek een goed luisterend oor te hebben, een veilige omgeving te bieden/creëren & een warm, respectvol, vriendelijk persoon te zijn. Ze maakte me op eenvoudige heldere wijze duidelijk dat ik bezig was met ‘naar links te gaan’, terwijl alles in m’n body-mind systeem ‘de rechterkant op wilde’. Dat inzicht was goud waard.

Heel prettig om een coach te treffen die mij net dat zetje kon geven om te gaan doen wat belangrijk voor me was.

Inmiddels heb ik meerdere stappen gezet en zit mijn vel weer als gegoten.

Ralf

Laten we samen werken aan
meer balans

Mijn naam is Miranda Maris. Ik bied coaching bij stress voor ondernemers. Zodat jij met frisse zin, meer energie en een betere werk-privébalans verder kunt. Dat doe ik als ervaringsdeskundige, maar ook als ervaren stress- en burn-outcoach.

Ik begrijp waar jij staat. In 2016 was ik zelf uit balans, energieloos en alle grip kwijt. Tijdens mijn eigen herstel ontdekte ik hoe belangrijk het is om stress te herkennen en te ontdekken waar jij energie van krijgt. Jarenlang werkte ik in het bedrijfsleven als Customer Service en Customer Experience Manager. Nu zet ik mijn ervaringen in als stress- en burn-outcoach voor o.a. ondernemers om stress tegen te gaan en hun balans en passie te hervinden.

Coaching

Bij stress voor ondernemers

Ik ben geen businesscoach en geef je geen advies over je bedrijfsvoering. Nee, ik help je om weer naar jezelf te kijken. Samen gaan we aan de persoon achter je bedrijf (jij!) werken. Want dat jij energiek blijft, is hét ingrediënt voor succes en werkplezier. Ook kijken we naar je andere rollen: als ouder, partner, kind of vriend(in). De balans daartussen help ik je opnieuw te vinden.

Mijn werkwijze

Standaardpakketten doe ik niet aan. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt. Dat is waar we in het traject mee aan de slag gaan.

Gratis en vrijblijvende intake

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat we een goede klik hebben. Vind ik ook belangrijk! Daarom maak ik graag gratis kennis met je.

Wat heb jij nodig? Hoe kun je dat bereiken?

 Samen sporen we jouw niet-helpende patronen op. Die laten we plaatsmaken voor gewoontes die je wél helpen.

Holistische aanpak

Ik kijk niet alleen naar je stressfactoren, maar ook naar je drijfveren, je relaties, voeding en slaap. Al die factoren tezamen dragen bij aan je herstel.

Blijvend resultaat

We pakken niet alleen de huidige situatie aan. De focus ligt juist op de toekomst. Ik geef je alle nodige handvatten, waarmee je ook later verder kunt.

|
Miranda heeft bij de afdeling waar ik verantwoordelijk voor ben (Service-en Informatiecentrum van DC Klinieken) inspiratiesessies verzorgd ten behoeve van het Fit & Vitaal programma. Bij dit programma is er aandacht voor de werk en prive balans en de geestelijke en lichamelijke fitheid. De medewerkers waren lovend over Miranda! Ze heeft het in de korte sessies voor elkaar gekregen om een hele veilige setting te creeren waarbij veel collega’s zich goed hebben kunnen uiten. Voor een aantal mensen zijn er zelfs 1-op-1 vervolgsessies uitgekomen. Sterk op inhoud en prettig in de omgang, ik raad Miranda iedereen aan.

Aaron Stam, Manager DC Klinieken

Online of fysieke coaching

Mijn coaching bied ik aan op diverse locaties of in-company. We werken altijd volledig veilig en coronaproof.

 Online coaching kan ook. Bijvoorbeeld als jij geen energie hebt om naar de fysieke locatie te komen of niet in de buurt woont. Online coaching kan via Facetime, Skype of Zoom – net wat jij fijn vindt.

Wat levert het je op?

Mijn doel is bereikt als jij weer de energie en zin hebt om verder te gaan. Het traject duurt totdat jij het gevoel hebt dat je met alle handvatten en plannen zelf verder kunt.

Na het traject..

 • N…heb je inzicht in jouw stress-signalen en kun je die op tijd herkennen
 • N…heb je meer rust in je hoofd door meer focus en ontspanning
 • N…ervaar je een betere balans tussen ontspanning en inspanning
 • N…heb je weer veel energie om aan de slag te gaan met je bedrijf
 • N…doe je weer waar jij plezier aan beleeft. En weet je weer waar jij blij van wordt.

Wil jij ook met meer energie ondernemen?

Als ondernemer investeer je vast wel vaker in je onderneming. Maar investeer je ook in jou: hét kloppend hart van je bedrijf? Jouw gezondheid en welzijn zijn de drijvende motor achter je succes.

Wil jij ook met nieuwe energie en met meer balans ondernemen? Zet vandaag een eerste stap en investeer in jezelf. Ik help je graag!

Laten we vrijblijvend kennismaken! Neem contact met mij op voor een eerste gesprek.

P.S. Check op de site van de Belastingdienst of coaching voor jou aftrekbaar is.