Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

Ik begrijp maar al te goed dat je niet zomaar op een coach afstapt. Dan wil je natuurlijk weten wie ik ben en hoe het is om met mij te werken. Op deze site heb ik je al heel veel over mijzelf verteld (nee, het recept voor mijn tiramisu ga ik je niet verklappen ;)!). Maar wat zeggen klanten eigenlijk over mij? Hieronder lees je een paar reviews van eerdere klanten.

Onze gesprekken waren open en positief confronterend. Wat zijn mijn waarden in het leven? Het was voor mij belangrijk om dit weer goed in beeld te krijgen. Onze gesprekken hadden al snel diepgang. Dat vond ik erg plezierig. Het was fijn dat je daar zo respectvol mee omging. Door de gesprekken ben ik weer bewuster van de keuzes die ik maak en de mogelijkheid andere keuzes te maken. Dank je wel

Nienke

Miranda is mijn coach. Zij heeft mij geholpen om via haar vraagstellingen mij anders te laten kijken naar mijn bedrijfsconcept. En mijn rol hierin.

Zij nam mij letterlijk mee terug naar mijn intrinsieke motivatie. Waar zij mijn authenticiteit en gedrag voorop stelde. Dit was af en toe best pittig.

En ook wel eens confronterend. Toch schroomde ze niet om taboe thema’s bespreekbaar te maken. Ik heb hierdoor inzicht en heel veel rust gekregen.

Ik leef gezonder en kan ook meer afstand nemen van mijn werk.

Iemand noemde het ‘alles stroomt weer bij je’; je straalt! En dat was lang geleden. Ik kan, wat ik geleerd heb, ook vertalen naar mijn teams.

Miranda, je bent een topper. En ik zal je aanbevelen waar ik kan. Dank je wel!

Eveline, 44, eigenaar marketingburo

Na een aantal gesprekken heb ik Miranda leren kennen als iemand die de juiste vragen stelt en het ook durft te zeggen.
Zodat je op een andere manier tegen de situatie aankijkt. En dat heb ik als zeer positief ervaren.

Erik

Afgelopen weken heb ik via Miranda Maris Training en Coaching een coaching traject doorlopen.

Miranda is een toegankelijke vrouw met beide benen op de grond.

Als ervaringsdeskundige kon ze zich goed verplaatsen in mijn situatie.

De gesprekken hebben er toe geleid dat ik met haar handvaten beter om kan gaan met mijn valkuilen.

Dank Miranda, ik kan hier mee verder!

Nicolet

Dankzij Miranda heb ik beter inzicht in mijn situatie gekregen en hoe ik stapsgewijs richting mijn gewenste doelen kan komen. Ze geeft een eerlijk advies op een prettige manier en draait niet om de hete brij heen.

Alida

Een burnout zette mijn hele wereld op z’n kop. Ik moest erkennen dat hoe ik leefde, niet gezond voor mij was. Dat betekende dat ik blijkbaar dingen moest veranderen, maar ik wist niet wat.

Miranda heeft mij daarin op weg geholpen. Doormiddel van gesprekken, op een aanmoedigende manier, heb ik mijn valkuilen beter in beeld gekregen en ook mijn pluspunten kunnen verhelderen.  Nu ik me daar meer bewust van ben, kan ik ze ook beter in balans houden.

De coachende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik weer energie krijg om de uitdagingen in het leven aan te gaan. En deze keer zonder mijzelf hierbij uit het oog verliezen!

Dank je Miranda voor je begeleiding hierin.

Willeke

Miranda is mensgericht en weet snel een vertrouwelijke, veilige situatie te creëren. Ze weet uit ervaring wat stress kan doen, wat ze succesvol en op een professionele manier inzet in haar coaching. Ze herkent de valkuilen, de gemoedstoestanden, maar ook de weg terug. Met haar nieuwsgierige houding helpt ze te reflecteren, waarbij ze schurende vragen niet schuwt. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en flink op weg geholpen!

Hendrik-Jan

Wat kan ik voor jou

Betekenen

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?
Hoe kan ik jou helpen om stress te voorkomen of genezen?
Laten we kennismaken. Een eerste kennismaking is bij mij altijd gratis.