Wat zeggen klanten over mij?Succesverhalen

Ik begrijp maar al te goed dat je niet zomaar op een coach afstapt. Dan wil je natuurlijk weten wie ik ben en hoe het is om met mij te werken. Op deze site heb ik je al heel veel over mijzelf verteld (nee, het recept voor mijn tiramisu ga ik je niet verklappen ;)!). Maar wat zeggen klanten eigenlijk over mij? Hieronder lees je een paar reviews van eerdere klanten.

De setting van de coachgesprekken, tijdens wandelingen, heeft er voor mij voor gezorgd dat ik deze stap durfde zetten. In deze prettige setting durfde ik mij open te stellen.

De eerste gesprekken waren heel intens en confronterend.
De bewustwording zorgde ervoor dat ik kwesties in een ander perspectief kon plaatsen waardoor ik vaste patronen kon doorbreken.

De opdrachten en inzichten die Miranda mij heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik tijdens dit proces al stappen in de goede richting kon zetten.
Ik heb voldoende handvatten gekregen om hier mee verder te gaan.

Ik kan het iedereen aanraden om een coach zoals Miranda in te schakelen!

Op het moment dat ik door de bomen het bos niet meer zag en even niet meer wist hoe ik mijn privé-werk balans beter in balans kon krijgen dacht ik aan Miranda. Miranda ken ik van een vorige werkgever en voelt voor mij vertrouwd.

Bij Miranda gaf ik aan dat ik graag met haar in gesprek wilde om te zorgen dat ik niet op een later moment bij haar terecht zou komen voor burn-out coaching.

Ik ging met mijn auto voor onderhoud zeg maar, in plaats van dat je pas naar de garage gaat als de auto niet meer start.

Ik heb mijn gesprekken met haar als zeer positief ervaren. Los van het feit dat Miranda gewoon een leuk mens is, is zij ook heel rustig en luistert zij goed naar wat je zegt.

Door de wandelingen in het bos kreeg ik meer inzicht in mijn eigen valkuilen en samen hebben wij ook een paar hoofdbrekers van mijzelf in stukjes kunnen hakken.

De plaatjes die daarbij af en toe letterlijk in de grond werden geschetst zal ik niet snel vergeten.
Letterlijk en figuurlijk werden in het Drentse bos stappen gezet en daar ben ik Miranda heel dankbaar voor!

Marieke, ondernemer in recreatiebranche

Nadat ik mij had aangemeld voor de coaching twijfelde ik zelfs nog of ik het wel wilde doen en het nodig had, maar achteraf gezien ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ondanks dat ik dacht dat ik het niet nodig had, heb ik veel gehad aan de begeleiding van Miranda. Van een onzeker meisje van 23 ben ik gegroeid naar een volwassenvrouw van 24. Ik voel mij een heel stuk zekerder en heb geleerd om voor mijn eigen behoeftes te kiezen.
Miranda is een prettig luisterend oor, die goed luistert naar wat je zegt en waarbij je je verhaal kon doen. Ik heb gemerkt dat ik bij haar kon reflecteren over de dingen wat ik graag wilde bespreken. Ze stelt verdiepende/reflecterende vragen zodat je bewust wordt van je eigen denk patronen. Daarbij heeft ze ook veel gedachtes weten te normaliseren, vaak denken we dat bepaalde gedachtes alleen bij onszelf naar boven komen. Maar na de gesprekken ben ik er achter dat niemand perfect is en dat het goed is om goed voor jezelf te zorgen. Bedankt Miranda voor de begeleiding en coaching!

Alinde, medewerker zorg

Als je nu, net als mij, voor de zoveelste keer de site van Miranda hebt bekeken en je twijfelt om contact te leggen kan ik maar één advies geven: bel, mail of app haar, niet twijfelen maar doen! Je zal tijdens het kennismakingsgesprek met Miranda ervaren hoe laagdrempelig, meedenkend, empathisch, ervaren maar zeker ook eerlijk ze is. Ze heeft mij geholpen om weer te kunnen vertrouwen op mijn gevoel en daarbij te luisteren naar mijn lichaam en niet alleen mijn hoofd. Niet ‘zweverig’ maar nuchter, praktisch, realistisch en met beide benen op de grond.

Ik raad Miranda aan als je behoefte hebt aan professionele ondersteuning, rust in je hoofd, een spiegel of gewoon een sparringpartner. Je krijgt namelijk alles in één! Ik heb de afgelopen maanden ontzettend veel gehad aan de gesprekken met Miranda. Het is best spannend om het nu weer ‘alleen’ te moeten doen maar ik weet dat ik kan bellen mocht dit nodig zijn, en daar zal ik geen moment meer over twijfelen!

 

 

Dankjewel!!

Kirsten, werkzaam bij de politie

Met misschien een andere soort hulpvraag dan standaard heb ik Miranda gevraagd of ze mij wilde ondersteunen. Geen stress of burnout gerelateerde klachten maar meer zaken vanuit het verleden niet zo goed kunnen begrijpen. Door het niet te begrijpen kon ik het nog geen plekje geven. In de wandelsessies die volgden zorgde Miranda er snel voor dat ik mij op mijn gemak voelde en had ik idee dat ze mij begreep waardoor het open stellen me heel gemakkelijk af ging. Miranda spiegelde mij en trachtte mij op een een andere manier naar zaken te laten kijken. Miranda heeft mij aan het denken gezet en heeft mij handvatten gegeven waar ik zelf mee verder kan.
Roelof , adviseur bedrijfsvoering overheid

Op een moment dat mijn leven behoorlijk op zijn kop stond volgde ik een workshop bij Miranda die door mijn werkgever georganiseerd was. Miranda weet je meteen op je gemak te stellen en creëert een veilige omgeving waardoor je je kwetsbaar op durft te stellen. Na de workshop was er een mogelijkheid om nog een 1 op 1 gesprek met Miranda te hebben. Op dat moment had ik daar geen behoefte aan maar het bleef wel ergens in mijn achterhoofd hangen. Na een paar maanden heb ik toch contact gezocht met Miranda en is er een coaching traject gestart. Dit traject was zeker niet makkelijk want er word je een spiegel voorgehouden waarin je eigenlijk niet durft te kijken. Dankzij de gesprekken met Miranda durfde ik mij steeds meer open te stellen en kwam er een moment dat ik wel in die spiegel durfde te kijken. Dat was het keerpunt voor mij en stond ik open om echt naar mijzelf te kijken.
ik heb geleerd om niet altijd maar dingen te moeten van mijzelf, niet meer zo onzeker te zijn, hulp aan anderen te vragen en mijn eigen grenzen aan te geven.
Dit is misschien wel het beste cadeau wat ik mijzelf heb kunnen geven.
Dankjewel Miranda voor jou hulp!
Zo bescheiden als je bent geef je altijd aan dat ik het zelf gedaan heb, maar als jij mij niet geholpen had was ik nooit zover gekomen en dat mag ook gezegd worden.
Nicole, teammanager

Ik ben het traject bij Miranda begonnen door er blind in gaan en erg sceptisch te zijn over hoe het zou gaan.
Tot grote verwondering aangenaam verrast door hoe de gesprekken gingen over mijn problemen, in het begin was ik erg gesloten maar door de juiste aanpak en benadering ben ik steeds opener geworden, waardoor de gesprekken steeds meer mijn probleem naar boven haalde waarop gehandeld kon worden om mij terug te brengen naar het normale leven.
De benadering van Miranda was erg prettig en niet pushende, ze liet me keurig uitpraten en haakte op de juiste dingen in om zo een mooi en goed resultaat te behalen
Kortom een fijne tijd gehad met een goed herstel
Mark, technisch monteur in ploegendienst

“We gaan ervoor zorgen dat je lichtjes weer branden”.
Die zin, van het allereerste gesprek is mij zo bij gebleven.

Miranda weet je op het juiste spoor te zetten. Zonder oordelen. In een veilige omgeving jezelf bewust maken van je “valkuilen”. Je leert minder te oordelen en jezelf af te vallen. Een zware opgave, leek het. Maar met de oefeningen die ik kreeg van Miranda lukte het. Ik kan nu beter omgaan en vooruitkijken waarom ik in bepaalde situaties reageer zoals ik doe. En bewust de keuze te maken soms niet of anders te reageren.
Dankjewel Miranda.

Wilma, administratief medewerker

Door persoonlijke omstandigheden, o.a. door “chronische” stress en het overlijden van mijn beste vriedin, zat ik niet goed in mijn vel en kon niet meer goed slapen. Ik ben opzoek gegaan naar een manier hoe ik dit zou kunnen veranderen.
Via mijn huisarts ben ik doorverwezen naar een praktijkhulpverlener.. Een alleraardigste dame maar iemand waar ik geen klik mee had. Na een eerste kennismaking heb ik haar laten weten niet met haar in “zee” te willen gaan. Zij gaf mij wel de tip om met mijn manager/ werkgever in gesprek te gaan. Dit heb ik vervolgens gedaan. Mijn manager/werkgever heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met Miranda. Ons eerste contact was via de telefoon. Ik had er direct een goed gevoel bij. We hebben vervolgens een afspraak gemaakt.


Miranda heeft tijdens wandelingen, mij het woord laten doen. Miranda heeft mij oefeningen, tips en trucs gegeven waar ik mee vooruit kon. Moeten was er nooit bij! Samen een uur wandelen, praten, met tussendoor oefeningen, die ik eenvoudig toe heb kunnen passen. De coaching van Miranda heeft er o.a. voor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. De oefeningen zal ik toe blijven passen.


Nogmaals bedankt Miranda!

Monique (medewerker verzekeringskantoor)

Via mijn werkgever DC Klinieken heb ik de mogelijkheid ge kregen om met Miranda Maris (coach) een aantal sessies te doen.

Het contact verliep vanaf het eerste moment al erg fijn.

De sessies waren online en dit heb ik als erg fijn ervaren. Miranda is erg rustig en heeft mij de afgelopen weken diverse handreikingen gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan.
Ook de meditatie momenten waren erg fijn en kon ik mij helemaal ontspannen.

Ik heb geleerd om mijzelf op de 1e plek te zetten en hierdoor merk ik aan mijn hele lichaam dat ik steeds meer ontspan en ik geen druk meer ervaar na bijvoorbeeld een lange werkdag. Ik kan niet de hele wereld helpen. Maar doe wel alles wat voor mijzelf dragelijk is. Door regelmatig dit tegen mijzelf te zeggen voel ik mij fysiek en mentaal veel beter.

Sylvia (medewerker klantcontact)

Na 10 fijne sessies, mijn traject om te herstellen van energieloos naar energiek, mijn dank voor de hulp van Miranda. Het was fijn om mijn verhaal, gedachtes, gevoelens en onrust met haar te delen tijdens het wandelen in de natuur. Miranda luisterde, stelde goede vragen en vatte samen. Vanuit de wirwar van de verhalen haalde ze voor mij de essentie. Ze hielp me met het inzichtelijk maken van de valkuilen in mijn leven en liet me tevens mijn eigen kracht en flow hervinden.
Anita (leerkracht)

Coaching bedrijven schieten als paddestoelen uit de grond, en dan al snel komt de vraag welke coach is goed en welke niet? En is het eigenlijk wel nodig om naar een coach te gaan? Die vragen heb ik mijzelf gesteld voordat ik contact met Miranda heb opgenomen. Ik heb Miranda leren kennen als een coach die er echt voor jou is, ze creëert een veilige omgeving waarin ik mij open durfde te stellen. In onze gesprekken heeft ze mij geconfronteerd en ook bijgestaan met handvatten en technieken om stappen te nemen. Ik heb werkelijk geen verloren uurtje gehad, na elke sessie kwam ik tot nieuwe inzichten en aandachtspunten. In korte tijd heb ik grote stappen kunnen maken, en daar ben ik bijzonder blij mee. Van harte aanbevolen.

Edwin, zelfstandig ondernemer

Miranda heeft bij de afdeling waar ik verantwoordelijk voor ben (Service-en Informatiecentrum van DC Klinieken) inspiratiesessies verzorgd ten behoeve van het Fit & Vitaal programma. Bij dit programma is er aandacht voor de werk en prive balans en de geestelijke en lichamelijke fitheid. De medewerkers waren lovend over Miranda! Ze heeft het in de korte sessies voor elkaar gekregen om een hele veilige setting te creeren waarbij veel collega’s zich goed hebben kunnen uiten. Voor een aantal mensen zijn er zelfs 1-op-1 vervolgsessies uitgekomen. Sterk op inhoud en prettig in de omgang, ik raad Miranda iedereen aan.
Aaron Stam, Manager DC Klinieken

De setting van de coachgesprekken, tijdens wandelingen, heeft er voor mij voor gezorgd dat ik deze stap durfde zetten. In deze prettige setting durfde ik mij open te stellen.
De eerste gesprekken waren heel intens en confronterend.
De bewustwording zorgde ervoor dat ik kwesties in een ander perspectief kon plaatsen waardoor ik vaste patronen kon doorbreken.

De opdrachten en inzichten die Miranda mij heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik tijdens dit proces al stappen in de goede richting kon zetten.
Ik heb voldoende handvatten gekregen om hier mee verder te gaan.

Ik kan het iedereen aanraden om een coach zoals Miranda in te schakelen!

Eveline, eigenaar marketingburo

Toen ik n.a.v. een tip eens een kijkje nam op Miranda haar website voelde ik al gauw: Dit is wat ik nodig heb! Ik herkende me in veel van de genoemde stressgerelateerde klachten en heb dan ook direct contact met haar opgenomen. Het fijne op dat moment was, dat ik al heel gauw kon starten met mijn coachingstraject.

Nu, enkele maanden later, kijk ik met een heel positief gevoel terug op dit traject. Dankzij de gesprekken met Miranda heb ik mezelf nog beter leren kennen. Ik weet wat voor mij belangrijk en waardevol is en wat mij energie geeft. Daarnaast herken ik nu bij mezelf de “negatieve signalen” en kan deze dankzij dit coachingstraject tijdig ombuigen/omdenken.

Miranda, bedankt voor de fijne gesprekken, je luisterende oor en je eerlijkheid!

Desy, lerares basisonderwijs

Onze gesprekken waren open en positief confronterend. Wat zijn mijn waarden in het leven? Het was voor mij belangrijk om dit weer goed in beeld te krijgen. Onze gesprekken hadden al snel diepgang. Dat vond ik erg plezierig. Het was fijn dat je daar zo respectvol mee omging. Door de gesprekken ben ik weer bewuster van de keuzes die ik maak en de mogelijkheid andere keuzes te maken. Dank je wel
Nienke

Miranda, bedankt voor de fijne gesprekken. Vooral de rust die je uitstraalt heb ik als heel fijn ervaren. Ik heb mezelf beter leren kennen en vooral leren accepteren hoe ik ben. Mijn “valkuilen” zie ik eerder aankomen en daar weet ik beter op te anticiperen.
Jacqueline, administratief medewerker

Dankzij Miranda heb ik beter inzicht in mijn situatie gekregen en hoe ik stapsgewijs richting mijn gewenste doelen kan komen. Ze geeft een eerlijk advies op een prettige manier en draait niet om de hete brij heen.
Alida

Afgelopen weken heb ik via Miranda Maris Training en Coaching een coaching traject doorlopen.

Miranda is een toegankelijke vrouw met beide benen op de grond.

Als ervaringsdeskundige kon ze zich goed verplaatsen in mijn situatie.

De gesprekken hebben er toe geleid dat ik met haar handvaten beter om kan gaan met mijn valkuilen.

Dank Miranda, ik kan hier mee verder!

Nicolet

Na een aantal gesprekken heb ik Miranda leren kennen als iemand die de juiste vragen stelt en het ook durft te zeggen.
Zodat je op een andere manier tegen de situatie aankijkt. En dat heb ik als zeer positief ervaren.
Erik

Na lang twijfelen contact opgenomen met Miranda. Niet vanwege de twijfel aan haar kunde, maar vanwege mijn eigen onzekerheid om uit mijn comfortzone te stappen en hulp te zoeken. Met een drukke baan als jurist en de daarbij behorende verantwoordelijkheden liep ik vast en functioneerde ik alleen nog op de overleefstand om maar niet uit te vallen. Dankzij Miranda heb ik mijn balans terug gevonden in mijn (werk)leven! Ik heb weer een visie. Ik stap dankzij Miranda steeds vaker uit mijn comfortzone en het brengt mij alleen maar meer! Dankzij de gesprekken en de tools die zij mij heeft gegeven heb ik weer de regie in mijn leven en maak ik bewuste keuzes. Vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet. Bedankt Miranda 🙏🏻
Anoniem

Miranda heeft mij in een moeilijke periode ondersteund met haar coaching. Zij neemt jou aan de hand mee en gaat stapsgewijs met jou aan de slag. Vooral haar inlevingsvermogen, het zoeken naar de persoonlijke verbinding en haar (eigen) ervaring hebben mij uiteindelijk weer de ruimte en inzicht gegeven om de weg naar mijn geluk te vinden. Miranda heeft een warme persoonlijkheid en weet tegelijkertijd precies wat jij op bepaalde momenten nodig hebt. Zij weet in de diverse gesprekken je in staat te stellen jezelf te beschouwen voor die benodigde verandering. De verkregen inzichten zijn in mijn ervaring vooral zowel werk als privé een verrijking en de deur geopend naar persoonlijke groei. Dank daarvoor Miranda!!
Chiel, projectmanager bij gemeentelijke instantie

Vanaf de eerste kennismaking heb ik een fijne, warme en betrokken indruk gekregen van Miranda. Er was geen oordeel; mijn antwoorden waren niet goed en fout. Wel waren er kritische, open vragen. Deze vragen hebben mij ieder gesprek weer opnieuw aan het denken gezet. Ik vind het heel erg fijn dat door de open houding van Miranda er de ruimte was om het traject ieder gesprek in te richten op een manier die paste bij waar ik op dat moment stond. Dit heeft voor mij gemaakt dat ik dit traject als heel waardevol heb ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan waar ik gelijk profijt van heb, maar waarvan ik ook overtuigd ben de komende jaren veel aan te hebben. Bedankt!
Ellen, manager kinderopvang

Ik begon het coachtraject met een vol hoofd, was uit mijn kracht. “Gewoon doorgaan en niet zeuren” was mijn motto geworden, maar daardoor had ik ook geen connectie meer met mezelf. Kon er zelf niet de vinger op leggen waar dit gevoel nu precies vandaan kwam en zo ontstaan is. Miranda heeft mij geholpen mijn hoofd leeg te krijgen, waardoor er weer ruimte is ontstaan om te kunnen genieten van kleine dingen. En nu ook meer momenten voor mezelf kan realiseren. Deze bewustwording maakt mij blij en daagt mij uit dit positieve gevoel vast te houden.
Miranda is een fijne coach die je de spiegel kan voorhouden waar dat nodig is en je mooie inzichten kan geven in jezelf!

Maaike, leerkracht

Door mijn burn out was ik de controle kwijtgeraakt, zowel fysiek als ook mentaal. Miranda (zelf ervaringsdeskundig) heeft mij op een rustige, kundige, betrokken en oordeelloze wijze mee aan de hand genomen, door het proces van herstel heen. Al wandelend door het bos, met open, reflecterende en soms confronterende gesprekken. Dankzij de inzichten, oefeningen en steun van Miranda, heb ik de controle stap voor stap weer terug gekregen. Ik ben haar dankbaar voor haar geduld, begrip en hulp. Ze stond altijd voor mij klaar en dacht altijd mee…
Hartelijk bedankt Miranda

Frank, ondernemer

Dankzij mijn gesprekken met Miranda “sudder” ik niet meer, maar durf ik knopen door te hakken en besluiten te nemen. Gesprekken voeren tijdens een wandeling in het bos, waarbij “het Universum en de Natuur” ook een handje meehielpen, heb ik zeer zeker als erg prettig ervaren, vele malen beter dan tussen vier muren te zitten.


“Buiten gaan deuren open” en “Binnen zitten deuren vaak dicht”, tenminste zo ervaar ik het.


Ik ben er nog niet, maar stappen zijn en worden gezet.


Dankjewel Miranda

Ingrid, medewerker beveiliging

Toen ik Miranda een half jaar geleden belde, had ik eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen. Ik moest niets hebben van psychologen, coaches en ander ‘gezweef’. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar van terug ben gekomen. Na het opstapelen van veel stress gerelateerde klachten (hoge bloeddruk, ontwrichte kaak, migraineachtige hoofdpijnen en een continu opgefokt gevoel), wist ik niet meer hoe ik weer een ondernemer in balans moest worden. Een ondernemer die niet altijd bereikbaar was, was voor mij geen echte ondernemer. Miranda heeft mij veel dingen geleerd door mijzelf tot inzichten te laten komen. Zo heb ik geleerd dat goed ook goed genoeg kan zijn en niet alles perfect hoeft. Dat ik soms best bewust de controle mag loslaten en ook momenten kies waarbij ik weer kan opladen. En het mooiste: mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon! Hoewel ik er echt nog niet helemaal ben (maar ben je dat ooit?), kan ik nu zeggen dat ik meer een ondernemer in balans ben geworden. Bedankt Miranda voor de fijne (en soms confronterende) gesprekken tijdens onze wandelingen.

Miriam, eigenaar hoveniersbedrijf

Tijdens een workshop over het herkennen en/of voorkomen van stress en burn-out gerelateerde klachten (georganiseerd door mijn werkgever, lees hiervoor ook de review v. Aron Stam) ben ik met Miranda in contact gekomen. Na deze workshop was er nog ruimte voor een één-op-één gesprek. Aangezien ik me al snel op m’n gemak voelde bij haar en tijdens haar presentatie besefte dat ik innerlijk wat te ontwarren had, heb ik daar gebruik van gemaakt.


Heel bijzonder was dat Miranda tijdens een kort gesprek meteen de vinger op de zere plek wist te leggen. Ik gaf aan niet helemaal goed in m’n vel te zitten zonder precies te weten waar dat door kwam.


Miranda bleek een goed luisterend oor te hebben, een veilige omgeving te bieden/creëren & een warm, respectvol, vriendelijk persoon te zijn. Ze maakte me op eenvoudige heldere wijze duidelijk dat ik bezig was met ‘naar links te gaan’, terwijl alles in m’n body-mind systeem ‘de rechterkant op wilde’. Dat inzicht was goud waard.
Heel prettig om een coach te treffen die mij net dat zetje kon geven om te gaan doen wat belangrijk voor me was.
Inmiddels heb ik meerdere stappen gezet en zit mijn vel weer als gegoten.

Ralf

Miranda is een rustige, nuchtere vrouw, die niet oordeelt, maar luistert. Sinds de corona periode voelde het alsof ik vast zat. Ik was letterlijk en figuurlijk moeilijk in beweging te krijgen. Ik voelde me lusteloos, en mijn hoofd voelde mistig. Na een aantal gesprekken met Miranda ontdekte ik patronen in mijn denken en handelen. Met behulp van Miranda heb ik deze stukje bij beetje kunnen doorbreken. Miranda heeft me letterlijk weer in beweging gekregen.
Marijke

Ik heb Miranda leren kennen als een warm persoon. Ze geeft geen oordeel, maar luistert goed en kan soms prikkelende vragen stellen, waardoor je net even op een andere manier dingen kunt bekijken. Bij mij was het vaak ook een bevestiging van dingen die ik heel diep van binnen eigenlijk al wel wist, maar wat ik niet goed durfde toegeven of uitspreken. Ik ben er nog niet, maar Miranda heeft me zeker de goede weg op geholpen!

Nogmaals hartelijk dank voor onze fijne gesprekken! Ik ga onze rondjes in het Asserbos wel missen!

Rieneke

Soms heb je een beetje hulp van iemand anders nodig , dan lukt het even niet alleen. Wat is het toch fijn dat ik toen bij Miranda aan kon kloppen. Beetje bij beetje heb ik geleerd grenzen te stellen , bewust bij mezelf stil te staan en meer los te laten.
Ik ervaar meer rust en ben minder negatief. Ik heb geleerd dat het niet zo erg is als ik mij in mijn hoofd haal.

Dankjewel voor de fijne begeleiding. Zonder jou had ik niet zo kunnen groeien de afgelopen tijd.

Inez, voormalig juf (nu op zoek naar iets wat beter bij mij past)

Ik ben blij dat Miranda op mijn pad gekomen is, op het juiste moment.

Zij heeft mij mede vanuit haar eigen ervaring geleerd wat een burnout is, welke fases je dan door kunt maken en dat je dat moet accepteren in plaats van je te blijven verzetten, maar ook dat je weer uit dat dal kunt komen.
Miranda past haar adviezen aan op jou, wat bij jou als persoon past.

Ze is confronterend maar op een respectvolle wijze; ze liet me ook dingen zelf ondervinden en evalueert dit.

Miranda heeft me meer bewust gemaakt van de keuzes die ik maak en laten inzien dat het soms ook anders kan.

Ze heeft me op het juiste moment losgelaten (zonder volledig afstand te nemen) en dat gaf me vertrouwen om weer terug te komen op de werkvloer.

Kortom: ik ben Miranda dankbaar!

Bert, Financieel Directeur MT lid

Miranda is mensgericht en weet snel een vertrouwelijke, veilige situatie te creëren. Ze weet uit ervaring wat stress kan doen, wat ze succesvol en op een professionele manier inzet in haar coaching. Ze herkent de valkuilen, de gemoedstoestanden, maar ook de weg terug. Met haar nieuwsgierige houding helpt ze te reflecteren, waarbij ze schurende vragen niet schuwt. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en flink op weg geholpen!

Hendrik Jan

Op het moment dat je ‘vastloopt’ houdt Miranda je op een prettige en ontspannen manier een spiegel voor.

De vragen zijn niet altijd prettig maar zorgen voor de nodige zelfreflectie.

Miranda geeft dàt steuntje in de rug die ik nodig had om uit de kramp te komen, de batterij weer op te laden en weer verder te kunnen.

Miranda, dankjewel.

Fijn om je te leren kennen.

Mirjam, Manager en MT-lid

In gesprek gaan met Miranda is een enorme aanrader. Als ik zou mogen omschrijven wat de gesprekken opgeleverd hebben is dat ‘positieve mindset’.

Bij een vreemde vrouw je verhaal doen is altijd spannend, maar Miranda stelde mij gelijk gerust en op mijn gemak. Een goede klik is belangrijk en het duurde niet lang om deze te krijgen.

Miranda luistert heel goed en geeft je tips en tricks om je mindset te veranderen en je beter te gaan voelen. Ik heb ontzettend veel geleerd en pak bepaalde situaties heel anders aan, waardoor ik meer energie heb, mijn grenzen beter kan aangeven en meer rust in mijn hoofd heb.

We hebben mooie wandelsessies gehad en Miranda heeft mij nieuwe inzichten gegeven.

Kortom: twijfel je of je de stap moet zetten, ik zeg doen!

Shirley, verzekeringsadviseur

Een burnout zette mijn hele wereld op z’n kop. Ik moest erkennen dat hoe ik leefde, niet gezond voor mij was. Dat betekende dat ik blijkbaar dingen moest veranderen, maar ik wist niet wat.

Miranda heeft mij daarin op weg geholpen. Doormiddel van gesprekken, op een aanmoedigende manier, heb ik mijn valkuilen beter in beeld gekregen en ook mijn pluspunten kunnen verhelderen. Nu ik me daar meer bewust van ben, kan ik ze ook beter in balans houden.

De coachende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik weer energie krijg om de uitdagingen in het leven aan te gaan. En deze keer zonder mijzelf hierbij uit het oog verliezen!
Dank je Miranda voor je begeleiding hierin.

Willeke

Van te voren had ik niet durven hopen dat ik door het traject met Miranda de stappen zou hebben gemaakt die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Op het moment dat ik met Miranda in contact kwam liep ik vast. De afgelopen vier maanden hebben we hele fijne, open en inspirerende gesprekken gehad en heb ik waardevolle opdrachten en adviezen mee gekregen. Op een hele plezierige en respectvolle wijze wist Miranda mij te confronteren en een spiegel voor te houden wat mij tot waardevolle inzichten bracht. Miranda haar ervaring op dit gebied vond ik heel waardevol. Nu vier maanden later voel ik mij weer helder, krachtig en kan ik weer naar mijn eigen gevoel luisteren en situaties overzien.
In dit hele traject heeft Miranda veel voor mij betekend en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Zonder haar had ik niet gestaan waar ik nu sta. Miranda is een hele fijne coach die goed luistert, de juiste vragen stelt, een respectvolle kritische spiegel voorhoudt en je snel op je gemak weet te stellen.

Ik gun iedereen zo’n fijne en waardevolle coach als Miranda!

Esmé (HR Medewerker)

Wat kan ik voor jou betekenen?

Let’s talk

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Hoe kan ik jou helpen om stress te voorkomen of genezen? Laten we kennismaken. Een eerste kennismaking is bij mij altijd gratis.

Tips en informatie

Blog

Ontdek mijn tips voor het herkennen van stress en hoe je stress kan voorkomen.