Coaching voor stress- en burnoutStress?

Helaas krijgen steeds meer Nederlanders ermee te maken. Een beetje stress is niet erg. Maar te veel stress kan helaas grote gevolgen hebben. Neem daarom je klachten serieus en schakel op tijd hulp in. Als stress- en burn-outcoach bied ik begeleiding bij burn-out- en stressklachten. Ook geef ik trainingen aan bedrijven over stress voorkomen op het werk.

Mijn missie

Stress voorkomen

Hoe eerder je stressklachten herkent, hoe beter je kunt voorkomen dat ze erger worden. Daar ben ik als stress- en burn-outcoach en ervaringsdeskundige van overtuigd. Na mijn eigen burn-out wist ik: mijn burn-out had voorkomen kunnen worden. Daarom is mijn missie om stress op tijd te voorkomen. Als je de signalen herkent en je patronen doorhebt, kun je het tij keren. Dat is waar ik als stress- en burn-outcoach werknemers, ondernemers en bedrijven bij help. 

Coaching

Mijn diensten

Als stress- en burn-outcoach help ik werknemers en ondernemers die gebukt gaan onder stressklachten. Ik help je om stress te voorkomen of ervan te herstellen. Daarnaast geef ik trainingen aan managementteams, leidinggevenden en HR-afdelingen in stresspreventie. Ook bied ik voor bedrijven stresscoaching op maat aan.

Voor werknemers

Ben je onrustig? Heb je moeite met in slaap komen? Of kun je je moeilijker concentreren en ben je sneller geraakt? Neem je klachten serieus. Ik help je om stress de baas te worden.

Waar heb jij nu behoefte aan? En hoe kun je dat waarmaken? Met een individuele aanpak gaan we aan de slag. Ik leer je jouw stress-signalen herkennen en patronen doorzien. Dat zorgt voor blijvend resultaat.

Leer hoe jij stress aanpakt. Met concrete handvatten, ook voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat jij met de juiste tools zelf verder kunt.

Voor ondernemers

Ben je als ondernemer de passie voor je bedrijf kwijt? Haal je geen voldoening meer uit je werk? Of ben je de grip, balans en rust verloren? Laat mij je helpen.

Met mij werk je niet aan je bedrijf, maar aan jezelf. Jij bent immers de drijvende kracht achter je bedrijf. Samen kijken we wat jij nodig hebt om weer met plezier en energie aan de slag te gaan. Qua werk, maar zeker ook privé.

Investeer in jezelf en daarmee in je bedrijf. Dat betekent: meer rust in je hoofd, meer balans, meer energie en minder stress.

Voor bedrijven

Steeds meer werknemers kampen met stress- en burn-outklachten. Met langdurig verzuim tot gevolg. Daar kun jij als werkgever iets aan doen: investeer in preventie.

Ik verzorg trainingen in stresspreventie voor managers en HR-afdelingen. Ook bied ik individuele stresscoaching aan voor jouw werknemers. Voor preventie, verbetering of herstel van stressklachten. 

Investeer in stresspreventie of bied medewerkers begeleiding om stress te voorkomen. Dat betekent minder verzuim en meer werkplezier.

Mijn werkwijze

Ga je met mij aan de slag? Dan stellen we samen een plan van aanpak op voor jouw coachingstraject of voor je training. Mijn traject verschilt van persoon tot persoon, omdat ik mijn aanbod altijd op jou afstem. Zo kan ik jou of je bedrijf het beste helpen.

Holistische aanpak

In mijn aanpak kijk ik niet naar losse situaties. Ik focus me op het geheel voor meer resultaat. Bijvoorbeeld op drijfveren, relaties, vaste patronen, voeding en slaap.

Inzicht in stress-signalen

Ik help jou of je bedrijf om stress-signalen te herkennen. Zo kun je stressklachten voortaan voor zijn. Stress voorkomen is beter dan genezen.

Theorie en ervaring

Standaardtrajecten of -trainingen doe ik niet aan. Ik stem mijn aanpak altijd af op jou of je bedrijf.

Individuele aanpak

Ik kijk niet alleen naar je stressfactoren, maar ook naar je drijfveren, je relaties, voeding en slaap. Al die factoren tezamen dragen bij aan je herstel.

Duurzaam herstel

Ik doe niet aan pleisters plakken. Ik help stress ook in de toekomst voorkomen. Met praktische handvatten en tips werken we aan duurzaam herstel.

|
Tijdens een workshop over het herkennen en/of voorkomen van stress en burn-out gerelateerde klachten (georganiseerd door mijn werkgever, lees hiervoor ook de review v. Aron Stam) ben ik met Miranda in contact gekomen. Na deze workshop was er nog ruimte voor een één-op-één gesprek. Aangezien ik me al snel op m’n gemak voelde bij haar en tijdens haar presentatie besefte dat ik innerlijk wat te ontwarren had, heb ik daar gebruik van gemaakt.

Heel bijzonder was dat Miranda tijdens een kort gesprek meteen de vinger op de zere plek wist te leggen. Ik gaf aan niet helemaal goed in m’n vel te zitten zonder precies te weten waar dat door kwam.

Miranda bleek een goed luisterend oor te hebben, een veilige omgeving te bieden/creëren & een warm, respectvol, vriendelijk persoon te zijn. Ze maakte me op eenvoudige heldere wijze duidelijk dat ik bezig was met ‘naar links te gaan’, terwijl alles in m’n body-mind systeem ‘de rechterkant op wilde’. Dat inzicht was goud waard.

Heel prettig om een coach te treffen die mij net dat zetje kon geven om te gaan doen wat belangrijk voor me was.

Inmiddels heb ik meerdere stappen gezet en zit mijn vel weer als gegoten.

Ralf

Online of fysieke coaching

Mijn coaching bied ik aan op diverse locaties of in-company. We werken altijd volledig veilig en coronaproof.

 Online coaching kan ook. Bijvoorbeeld als jij geen energie hebt om naar de fysieke locatie te komen of niet in de buurt woont. Online coaching kan via Facetime, Skype of Zoom – net wat jij fijn vindt.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?
Hoe kan ik jou helpen om stress te voorkomen of genezen?
Laten we kennismaken. Een eerste afspraak is bij mij altijd gratis.